Környezetvédelem-Egészségmegörzés-Pénzkereset

Álmok vagy Célok?

roboclean01.jpg

Kinek ajánljuk a Robocleant?

- Akik igényesek a lakókörnyezetük egészségére.
- Akik tudatosan szeretnék megőrizni családjuk egészségét.
- Akik kényelmesen, egyszerűrn szeretnék tisztán tartani otthonukat.
- Akik sokat tartózkodnak szennyezett levegőjű, zárt légtérbe.

A Roboclean azt az elvet hasznosítja, ami a természetben spontán módon érvényesül. Az eső, a hó, a köd, a harmat- a csapadék különböző formái- ciklikusan megtisztítják a szabadlevegőt, amely így öntisztuláson megy át. Ezzel szemben a lakótérben soha nem megy végbe ehhez hasonló folyamat, legfeljebb szellőztetni tudunk. Ezzel csak hígítani tudjuk a lakásban levő szennyezett levegőt.

Megváltozott az építőipar technikája. Az épületek átszellőzése megszűnt, komoly szigetelési megoldások alkalmazásával. Megváltozott a lakáskultúra. Porzugként működik sok minden: képek a falon, sötétítő függönyök, csillár, radiátor, könyvszekrény, padlószőnyeg stb. Az emberek többsége élete 80%-át zárt helyiségben tölti el!

A berendezés hatékonyan tudja eltávolítani a lakótérben lebegő port és optimálisan tudja a porzugokat is tisztítani. Minimálisra csökkenti a lakótérben a levegő szennyezettségéből fakadó egészségügyi ártalmakat. Kimondottan egészségmegőrzést, betegség megelőzést szolgál és az egyik leghatékonyabb eszköz az egészséges lakókörnyezet kialakításához.

Működés közben nem fúj vissza szennyeződést a levegőbe, nem áraszt kellemetlen szagot, - mint a hagyományos eszközök, - mivel a tisztítás folyamán állandó légárammal és szívóerővel dolgozik és porzsák helyet víztartályba gyűjt.

Mélytisztító hatásra képes. Ez a működés teszi lehetővé azt is, hogy az atkákat, atkaváladékot, penészgombákat hatékonyan távolítsa el nem csak a levegőből, hanem a különböző felületekről, porzugokból és nem utolsó sorban ágyunk matracaiból is. Nagyságrendekkel jobban kezeli a por problémát, mint bármilyen hagyományos /porzsákos / készülék.

A berendezés vízszűrőt alkalmaz így hatékony levegőtisztító.

A statisztikák szerint 1 köbméter levegőben 80-100 milliárd porszem van. Naponta átlagosan 20 ezer belégzést végzünk és légzésenként 40-75 ezer porrészecske kerül a szervezetünkbe. Ha este 20 - 30 percig tisztítjuk a levegőt egész éjszaka immunrendszerünk pihenni tud.

Megszűnik az éjszakai szájszárazság. A nyálkahártyára nem tapad a szennyeződés amikor ellazul az állkapocs és félig nyitva van a száj.

Só és barlang terápia végezhető a készülékkel nagyon egyszerűen, a tartályba 2-3 evőkanál jódozott sót téve. Mindez a takarítás funkciója közben is lehetséges. Úgy érzi utána az ember magát, mintha tengerparti levegőt lélegzett volna be. A tüdő teljesen áttisztul!

Nem elég odafigyelni, hogy mit eszünk és mit iszunk, az is fontos, hogy milyen levegőt lélegzünk be!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 5
Heti: 35
Havi: 68
Össz.: 13 298

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Roboclean takarítógép
Környezetvédelem-Egészségmegörzés-Pénzkereset - © 2008 - 2018 - somodi.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »